We zijn kampioen integraal werken

Want wie verbindt komt tot commitment

Samen met overheden en bedrijven werken we aan projecten die de wereld vooruithelpen. Duurzamer en eerlijker. Ook voor de toekomstige generaties. Vooruitgang realiseer je echter nooit alleen. Daarom verbinden wij belangen met elkaar. We brengen expertises samen. Alles voor het collectief belang. Zo ontstaat er een vorm van commitment die klaar is voor de toekomst.

Facet werkt voor

Bedrijven

Wat we doen voor bedrijven

Wil jij als organisatie bijdragen aan het creëren van een toekomstbestendige wereld? Zoek je naar welke ambities hierbij voor jou passend zijn? Of ben je op zoek naar welke wet- en regelgeving impact heeft op jouw bedrijf?  Wij hebben alles in huis om jouw missie te volbrengen. Van expertise tot een sterk netwerk. Maak snel kennis met ons multidisciplinaire adviesteam.

Overheid

Wat we doen voor de overheid

Wil je als overheid een bijdrage leveren aan een toekomstbestendige wereld? Zoek je naar oplossingen in hoe je samen met je stakeholders jouw maatschappelijke ambities kunt realiseren? Of zoek je naar richting en regie voor een concreet vraagstuk? Je kiest zelf in welke mate je onze adviseurs inzet. We helpen we je om een gedragen beleidsstuk op te stellen én te implementeren.

Zo maken we samen werk van alle uitdagingen op het gebied van brede welvaart, van de fysieke leefomgeving, energietransitie, energiearmoede, maatschappelijke opgaven, klimaatadaptatie, duurzaamheid of circulaire economie. Kennismaken? Wij komen graag in contact!