CSRD & ESG Advisering

Welzijn

CSRD & ESG Advisering

Duurzame en verantwoorde strategieën die bedrijven helpen te voldoen aan regelgeving en maatschappelijke verwachtingen, terwijl ze hun impact op mens en milieu optimaliseren.

CSRD & ESG Advies bij Facet omvat een holistische aanpak die bedrijven helpt om zowel aan wettelijke vereisten te voldoen als hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Door een gedegen analyse van duurzaamheidsrisico’s en -kansen, begeleiden wij bedrijven in het integreren van milieuvriendelijke, sociale en governance-principes in hun bedrijfsvoering. Met onze expertise creëren we strategieën die niet alleen voldoen aan de CSRD-richtlijnen, maar ook bijdragen aan een positieve impact op mens en milieu.

Diensten

Bij Facet geloven we dat duurzaamheid als onderdeel binnen de visie op brede welvaart de kern moet vormen van elke bedrijfsstrategie. We bieden uitgebreide diensten aan, waaronder workshops, strategische sessies en adviestrajecten, op maat gemaakt voor elk bedrijf. Onze aanpak is gericht op zowel bewustwording als praktische implementatie, waarbij we bedrijven helpen om duurzame keuzes te maken die zowel economisch als ecologisch voordelig zijn.

Daarnaast verzorgen we inspiratiesessies en trainingen voor gemeenten en organisaties om hen te ondersteunen in hun duurzaamheidsdoelen. Op deze manier kunt u CSRD en ESG borgen binnen uw eigen organisatie.

Wilt u meer informatie over onze CSRD & ESG diensten of trainingen? Neem dan contact op via duurzaam@facetadvies.nl.