Historie

Facet is in 2017 gestart als een clubje mensen dat een steentje wil bijdragen aan de maatschappij van vandaag en de wereld van morgen. In de eerste huiskamersessies hebben wij onze ideeën voor een betere samenleving gevormd. Het waren onze intrinsieke motivatie, ambitie en passie die ons samenbrachten. Ondertussen bewegen wij ons voort met een groeiend netwerk van specialisten, die ieder op eigen, unieke wijze bijdragen aan het ontwerpen en innoveren van een duurzame toekomst.

Missie

We willen bijdragen aan een betere wereld van morgen. Een wereld waar we eerlijk naar onszelf en naar de ander zijn. Een wereld waar we betrouwbaar, transparant en verantwoordelijk handelen. Een wereld waar we plezier maken en hebben.

Hoe we het anders doen

Duurzaam is gebruiken wat er is. We zijn gehuisvest in een kantoor aan de Scherpakkerweg in Eindhoven.  We hebben de ruimtes zo veel mogelijk ingericht met gebruikt kantoormeubilair.

Duurzaam is delen wat je hebt. Zo delen we onze werkruimte graag met anderen. We werken elke vrijdag samen met onze flexibele schil van zzp’ ers en andere partners. Zoek je een ruimte om te werken op het gebied van een duurzame samenleving? Neem dan contact met ons op.

Duurzaam is onze aanpak. We werken in een netwerkorganisatie waarin wij, afhankelijk van de uitdaging, een optimaal passend, innovatief, multidisciplinair team samenstellen.