Hét bureau dat integraal duurzaamheidsopgaven aanpakt. Wij werken aan een betere en duurzamere wereld voor de generaties na ons. Een team bestaande uit gespecialiseerde adviseurs, duurzaamheidsexperts, generalisten, strategen, onderzoekers, creatieve denkers, projectmedewerkers, innoveerders, communicatiespecialisten en meer. Samen maken wij impact en verschil.

Met trots lanceren wij onze eerste bedrijfsvideo! Neem een kijkje bij ons binnen. Kom erachter wie wij zijn, wat we doen en wat Facet uniek maakt. En wil je na het zien van deze video graag een keer in het écht een kop koffie met ons drinken? Je bent natuurlijk van harte welkom!

De geschiedenis van Facet begint eind 2017. Een groep ambitieuze wereldverbeteraars komt die dag bijeen in een doodgewone Eindhovense huiskamer in de wijk Strijp. Met de Sustainable Development Goals in de hand worden verhalen en dromen over een duurzamere wereld uitgewisseld. Met een gezonde dosis lef besluit de groep om die mooie winterdag de handen ineen te slaan en te starten aan een ongewoon avontuur: en zo werd Facet geboren!

In de tussentijd is er veel veranderd. We zijn gegroeid naar een bedrijf bestaande uit 22 geweldige collega’s met een fijn netwerk aan specialisten in onze flexibele pool. En we blijven ons doorontwikkelen, ook afgelopen jaar. We zijn verhuisd naar een nieuwe werkomgeving, hebben al veel mooie opdrachten uitgevoerd voor onze klanten, nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen en geweldig nieuwe collega’s zijn ons team komen versterken. Met meer expertise in huis kunnen we meer duurzaamheidsthema’s aanpakken en dus ook meer impact maken.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat je inspireren door onze video of kom eens langs om door te praten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want samen zetten we iets in de wereld dat groter is dan onszelf!

Samen bouwen we aan een duurzamere wereld.