Facet – Wij zetten iets in de wereld dat groter is dan onszelf

Facet is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. Wij werken aan een betere en duurzamere wereld voor de generaties na ons. Samen maken wij impact en het verschil. Als rasechte verbinders doen wij dat niet alleen, maar werken wij juist integraal en opgavegericht met onze opdrachtgevers en andere spelers in het veld. In de multi-helix brengen wij gemeenten, andere overheden, het bedrijfsleven, kennisinstellingen, belangenverenigingen, maatschappelijke organisaties en inwoners bij elkaar. Want wij geloven dat we door kennisdeling, open innovatie en het bouwen van bruggen komen tot de meest waardevolle oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij leven naar onze kernwaarden: eerlijk naar onszelf en elkaar, verantwoordelijk, transparant, betrouwbaar en werken met plezier!

Wij zijn een talentvol team van mensen met diverse achtergronden, expertises en karakters. Gespecialiseerde adviseurs, duurzaamheidsexperts, generalisten, strategen, onderzoekers, creatieve denkers, projectmedewerkers, innoveerders, communicatiespecialisten en meer. En juist die diversiteit zorgt ervoor dat we een team zijn met enorm veel eigenheid.

Lees hier ons jaarbericht om meer over ons te weten te komen!

Medior Adviseur -plus materialentransitie & circulaire economie

Om kennis te delen, moet je die wel hebben. En die hebben we op het gebied van afval, grondstoffen, materialen, circulaire economie en zo voorts, maar we kunnen meer gebruiken. Voor tussen de jonge, enthousiaste en leergierige junioren en de oude, maar nog steeds enthousiaste senior zoeken we een medior/medior-plus die inhoudelijke kennis en projectmatige en procesmatige vaardigheden in de bagage heeft.

Ben jij dat? Een gesprek met ons is één mailtje naar info@facetadvies.nl verwijderd!