Op donderdag 22 september 2022 was het eindelijk zover: onze klanten kwamen Thuis bij Facet. Na een jaar in ons nieuwe pand, aan de Scherpakkerweg in Eindhoven, werd het tijd voor een echte opening. Facet zou Facet niet zijn als we dat bijzondere moment niet samen met onze klanten vierden. Een mooie gelegenheid om ze tegelijkertijd te bedanken voor de prettige samenwerking afgelopen periode.

Facet groeit hard! Het afgelopen jaar is er naast onze verhuizing naar een nieuwe werkomgeving veel gebeurd. We hebben mooie opdrachten uitgevoerd voor onze klanten, nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen en geweldig nieuwe collega’s zijn ons team komen versterken. Met meer expertise in huis kunnen we meer duurzaamheidsthema’s aanpakken en dus ook meer impact maken.

Bingo, goede gesprekken en lekker eten
We trapte de middag af met een openingswoord van collega’s Jim en Jaro, opgevolgd door een interactieve Facet Bingo om elkaar nóg beter te leren kennen. Voor de drie winnaars stond er een leuk kruiden kweeksetje als prijs klaar. Uiteraard hoorde een rondleiding in ons nieuwe pand er ook bij. Tijdens de rondleiding konden klanten een kijkje nemen in de verschillende werkruimtes en onze projectententoonstelling bekijken. Ondertussen werd de barbecue klaargezet (zowel vegetarische als biologische opties). Op onze gezellig ingerichte buitenplaats mochten wij de laatste zonnestralen van deze nazomer meepakken en genieten van een hapje en drankje. Na een avond vol goede gesprekken en lekker eten ging iedereen naar huis met een vers geplukt lokaal pakket van Phood Farm. Zij produceren biologische producten op een duurzame en eco-vriendelijke manier in Eindhoven door middel van Aquaponic Farming.

Onze klanten thuis bij Facet ontvangen, was voor ons een bijzonder hoogtepunt. Een fijn moment om elkaar in deze setting te kunnen spreken, ideeën uit te wisselen en natuurlijk rond te leiden op onze nieuwe locatie. Wij willen onze klanten bedanken voor de gezelligheid en positieve reacties en kijken uit naar onze verdere samenwerking.

Ben je benieuwd naar hoe deze middag eruit zag? Bekijk dan de onderstaande video!