Graag stellen wij jullie voor aan de drie toppers die Facet komen versterken: energie-expert Mara Wijnker, technisch bouwplantoetser Rachid Oubenqassou en duurzaamheidsstrateeg Jacklien Quirijnen.

Ga je als gemeente aan de slag met de RES, de Transitievisie Warmte of (grootschalige) opwek van zonne- of windenergie? Mara Wijnker is een echte expert en onderzoeker op het gebied van duurzame energie. Met een achtergrond als projectmanager bij de TU Eindhoven zet Mara haar internationale ervaring in bij Facet om trajecten voor gemeenten te begeleiden en te faciliteren om zo de energietransitie tot een versnelling te brengen. Haar doel is om de wereld beter achter te laten voor volgende generaties.

Heb je een bouwplantoetser nodig voor jouw omgevings- of bestemmingsplan? Dan ben je bij Rachid Oubenqassou aan het juiste adres. Rachid is een ambitieuze ondernemer met passie voor innovatie. Waar anderen misschien zouden stoppen, geeft hij altijd net een beetje extra. Als bouwkundig adviseur en tekenaar zet Rachid zijn kennis en technisch inzicht in om gemeenten te ondersteunen bij de uitvoering van diverse bouwplannen.

Ben je op zoek naar een verbindende strateeg om draagvlak te verwezenlijken? Jacklien Quirijnen helpt jouw gemeente bij de transitie naar een duurzame maatschappij. Vanuit een achtergrond in de advocatuur en projectmanagement combineert zij haar analytisch vermogen en hands-on mentaliteit om samen resultaten te boeken. Per 1 oktober zal Jacklien aan de slag bij Facet als adviseur strategie, marketing en branding.

Welkom allen aan boord van #teamfacet!