Zet strategische communicatie in om jouw ambities te bereiken!

Heb je een strategisch communicatieplan nodig om jouw duurzaamheidsambities te bereiken? Wil je weten wie jouw doelgroepen zijn? Of heb je hands-on versterking nodig om de lokale klimaatopgaven en energietransitie te realiseren? Naast inhoudsdeskundigen heeft Facet ook een team van marketing- en communicatieprofessionals voor je klaarstaan. Want wij weten als geen ander dat marketing & communicatie onmisbaar is bij het creëren van draagvlak en het bereiken van gedragsverandering onder inwoners, ondernemers en andere partijen.

Het inspireren tot het maken van milieubewuste keuzes, het kennisniveau over duurzame oplossingen vergroten en het samenbrengen van belangen in een participatieproces. Communicatie is maatwerk! De uitdaging om in 2050 energieneutraal en circulair te zijn, is groot. Het vraagt van iedereen ander gedrag om te komen tot een duurzame en toekomstbestendige samenleving. Het betrekken van de gemeenschap is onmisbaar om duurzaamheidsambities te bereiken. Wij kijken naar de behoeften, knelpunten en kansen bij de verschillende doelgroepen. Met ons team van marketing- en communicatieprofessionals hebben wij alle expertise in huis om jou te helpen met jouw duurzaamheidsvraag. Van (doelgroep)onderzoek tot het ontwikkelen van een communicatiestrategie en van het creëren van creatieve content tot het organiseren van bijeenkomsten en het uitvoeren van een plan.

Allround experts
Onze allround experts hebben jarenlange kennis en ervaring en kennen het duurzaamheidsthema, de overheid én het bedrijfsleven. Afstemming met de klant en het schakelen met onze inhoudsdeskundigen zijn een vanzelfsprekendheid. Heb je tijdelijk versterking nodig op het gebied van marketing en/of communicatie? Of wil je met dat ene duurzaamheidsproject mooie concrete resultaten behalen? Kom je er door alle ad-hoc werkzaamheden niet aan toe om ​​daadwerkelijk impact te maken? Laat ons je helpen. Samen zetten wij iets in de wereld dat groter is dan onszelf!

Contact
Ben je benieuwd wat we voor jou en jouw organisatie op het gebied van marketing, (strategische) communicatie en participatie kunnen betekenen? Of wil je weten wat we nog meer voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We denken graag met je mee.

Je kunt ons bereiken op 06 27 32 28 42 of mail naar info@facetadvies.nl.