Afgelopen woensdag 28 oktober is onze Peter de Sera officieel met pensioen gegaan. Peter heeft sinds begin 2019 deel uitgemaakt van Team Facet, maar de connectie met enkele Facetters ontstond al zo’n 20 jaar geleden. Wij zetten Peter graag in het zonnetje.

Als zeer gedreven en zelfstandig expert heeft Peter zijn naam kenbaar gemaakt in de gemeentelijke bouwwereld. Veel verschillende gemeenten, van het Rivierenland tot aan Zuid-Limburg, Peter is overal geweest. In zijn werk hield Peter zich bezig met zaken als vergunningverlening, toezichthouding en juridische handhaving. Daarom kunnen wij ook wel zeggen dat hij van alle markten thuis is. Nu zal hij al deze kennis en kunde overdragen aan een nieuwe generatie.

Directeur Nick Couwenberg: “Peter is een leermeester geweest voor mij. In de afgelopen 20 jaar dat wij elkaar kennen, heeft hij mij ontzettend veel kennis en inzichten mogen bijbrengen. Ik ben trots dat ik hem nu zijn pensioen kan gunnen.”

Na jaren van hard werken en heel wat mooie prestaties, kan Peter nu van zijn pensioen gaan genieten. Hij gaat ons echter niet helemaal verlaten; Peter zijn gedrevenheid kenmerkt hem namelijk zo sterk, dat hij, zelfs terwijl hij met pensioen is, nog gedeeltelijk wil blijven doorwerken. In zijn vrije uren zal Peter vooral gaan genieten van de tijd met zijn gezin en zijn kleinkinderen.

Team Facet feliciteert Peter van harte met zijn welverdiende pensioen! En tegelijkertijd kijken we uit naar nog meer mooie jaren van samenwerking.