Facet is op zoek naar een stagiair(e) marketing en communicatie voor 32-40 uur per week vanaf januari 2021, met een stageperiode van 5+ maanden. Heb je interesse in duurzaamheid en ben je opzoek naar een stageplek bij een dynamisch bedrijf? Zoek dan niet verder!

Als stagiair(e) vervul jij de rol van medeverantwoordelijke voor de marketing en communicatie bij Facet. Je helpt bij het concretiseren, vormgeven en mede uitvoeren van ons marketing- en communicatieplan. Dit omvat zaken als creatief brainstormen met het team, het opzetten en uitvoeren van een marketingcampagne, het organiseren van content en in de rol treden van uitvoerend social media expert. Kortom jouw expertise, creativiteit en strategische kennis helpt ons om nog meer duurzaamheidsimpact te maken binnen Nederland.

Wij zoeken een creatieveling die vol nieuwe ideeën zit, communicatief sterk en verantwoordelijk is en daarbij vooral initiatief durft te nemen. Daartegenover bieden wij jou een ontzettend leuk team, veel ruimte om te leren en ervaring op te doen en uiteraard voorzien wij jou van stagevergoeding. Het belangrijkste: je legt je eigen lat met jouw ambities.

Vul jij die lege post-its in? Kom een keertje op gesprek!  Neem contact op met Lenny Vogelzang via lv@facetadvies.nl