Wil jij impact maken? Zoek je een uitdaging? Ben je tussen de 14 en 27 jaar en laat jij je stem graag horen? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Facet werkt samen met Jongerenambassadeurs om jou de kans te geven je stem te laten horen. Jongeren zijn essentieel voor de transitie naar een duurzame wereld, wij betrekken jullie graag in onze projecten. Zo zet jij met jouw energie, ideeën en inzichten de wereld positief in beweging. De tijd om je stem te laten horen is nu!

Facet is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. We werken aan verschillende projecten die bijdragen aan een groene, diverse en leefbare omgeving. Graag horen wij van jongeren hoe wij jullie op een goede manier kunnen aanspreken en betrekken in de duurzaamheidstransitie. Wil jij meedenken over hoe we de stem van jongeren kunnen laten horen? Kom dan ons team versterken!

Het idee is om een jongerentoets te ontwikkelen op onze projecten. Welke aspecten moeten wij zeker meenemen, en waar moeten wij aan voldoen om het jongeren perspectief te laten zien? Heb jij hier goede ideeën over, wij horen ze graag! Wanneer jij deze jongerentoets hebt ontwikkeld, mag je aan de slag en kun je jouw toets implementeren op een passend project. Interesse? Meld je dan hier aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825!