Van netbeheerder Enexis tot de Provincie, iedereen wil weten hoe gemeenten er voor staan met de verplichtingen van de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL). Hoe ver ben jij met jouw plaatsingsbeleid én uitvoeringsplan voor personenwagens? En hoe staat het met de brede gemeentelijke visie op elektrisch vervoer, met daarin ook standpunten over o.a. de transportsector?

Elektrische laadinfrastructuur, er komt nogal wat bij kijken. Dat weten we bij Facet als geen ander. Hoe kunnen we vooruit plannen, flexibel blijven én ook nog realiseren? Hoe zit het met de (toekomstige) netwerkcapaciteit? Hoe zorg je dat de openbare ruimte leefbaar blijft en niet enkel parkeerplaats wordt? Wanneer komt die laadpaal nou bij mij in de buurt en kan ik dan al eens bekijken waar deze paal komt? Alle betrokken stakeholders (gemeenten, inwoners, netbeheerder, leveranciers) zijn afhankelijk van de handelingssnelheid van de ander. Het gevolg? We wachten op elkaar, terwijl we het liefst samen vooruitgaan en leveren.

Facet introduceert daarom Pahlplatz. Toolkitontwikkelaar Jeroen Verdonschot: ‘Pahlplatz is dé procesversneller voor het plaatsen van elektrische laadpalen. Wij maken het proces eenvoudiger en bieden een uitkomst voor alle partijen die betrokken zijn bij elektrische laadinfrastructuur’

Pahlplatz schetst voor u een toekomstbeeld, een goed onderbouwde visie met borging en uitrol. Een ingevulde ambitie op maat, die flexibel kan worden aangepast aan veranderende wensen of omstandigheden in wetgeving of de openbare ruimte. Door de combinatie van techniek en procesbegeleiding komen we samen verder en steken wij u de helpende hand toe. Of het nu gaat om inhoudelijke expertise voor visieontwikkeling of handjes in de uitvoering, met Pahlplatz biedt Facet totaalontzorging van A tot Z op weg naar duurzame mobiliteit in heel Nederland.

Ook nieuwsgierig geworden? Lees alles hier alles over Pahlplatz of neem gerust contact op met ons!