Facet introduceert… onze gloednieuwe huisstijl!

Authentiek. Transparant. Onderscheidend. Betrouwbaar. Dat zijn wij. Een gloednieuw logo. Een gloednieuwe website. Een gloednieuwe huisstijl. Allemaal 100% #teamfacet.

Ons doel is altijd helder geweest. Vanaf het prille begin met een handjevol toppers, tot onze almaar groeiende club professionals nu. Een onderscheidend team (en netwerk) met ervaren professionals vanuit alle duurzame disciplines: van energietransitie en participatie tot klimaatbeleid en de omgevingswet. Een team dat opgavegericht uitdagingen van beleid tot uitvoering aanpakt. Met ambitie en passie creëren wij samen effectieve, duurzame oplossingen die bijdragen aan een betere leefomgeving en een fijnere samenleving. Ieder van ons met zijn eigen bijdrage, elk uniek. Deze continue professionalisering bekronen we nu met een nieuw huisstijl.

Facet heeft een gigantische ontwikkeling doorgemaakt. Gestart met het ideaal van één Facetter, gegroeid tot een uniek team van meer dan twintig professionals. Van conceptontwikkeling tot beleidsuitvoering, van energie tot biodiversiteit, van gedragsverandering tot communicatiestrategieën. In twee jaar zijn we getransformeerd van start-up in de huiskamer tot volwaardig bedrijf in ons groene kantoor in de Genneper Parken. Iedere keer weer een stapje hoger, weer een stukje beter en we zijn nog lang niet klaar!

Bij de nieuwe fase hoort een nieuwe huisstijl die alles uitstraalt wat Facet is en wat Facet uniek maakt. We werken opgavegericht: van visie, tot beleid, tot uitvoering. We denken in kansen en handelen vanuit mogelijkheden. We adviseren, vernieuwen en verbinden van analyse tot implementatie. Niet traditioneel top-down, maar bottom-up. Geen hiërarchie, maar co-creatie met gelijkwaardige partners. Geen anonieme experts, maar unieke persoonlijkheden. Geen complexe inhoud, maar begrijpelijke content. Samen met de inwoners, ondernemers en professionals vullen wij iedere uitdaging in naar jouw behoefte. Daarmee maken we samen het verschil.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.