Nu de sloop van het MEC Eindhoven onvermijdelijk blijkt gaat Facet verhuizen. Gelukkig hoeven we niet ver met onze verhuisdozen te sjouwen!

Het Milieu Educatie Centrum Eindhoven wordt gesloopt. De gemeente Eindhoven stopt met het zoeken naar een andere functie, dit stond aangekondigd in het Eindhovens dagblad afgelopen zaterdag 11 september 2021. Dat betekent ook voor Facet het einde van de droom om van het MEC een duurzaamheidscentrum te maken. Helaas is dat voorbij. Maar het biedt ook weer nieuwe kansen en uitdagingen!

Facet gaat verhuizen. We hebben een schitterend pand gevonden aan de Scherpakkerweg in Eindhoven dus we zullen niet ver met onze verhuisdozen hoeven te sjouwen. Het pand biedt ons nieuwe mogelijkheden: we kunnen daar groeien met ons bedrijf én hebben ruimte voor onze partners om te komen flexwerken in ons pand. Zo willen we de interactie meer opzoeken, kennis delen en onze krachten bundelen om tot nieuwe ideeën te komen en cross overs te creëren.

We zullen de schitterende omgeving van Genneperparken zeker missen en daarbij ook de leuke samenwerkingen met het Heempark, de Genneper Watermolen en de Ecologische boerderij Genneper Hoeve. Natuurlijk houden we deze relaties warm. Want een beter voorbeeld van een duurzame- en circulaire boerderij vind je niet snel in Brabant.

Houd onze LinkedIn in de gaten voor meer berichten over onze verhuizing!