Een klantendag organiseren in coronatijd, hoe doe je dat?

Bij Facet weten wij wel raad. Ons creatieve team denkt graag in kansen en dit konden wij dan ook uiteraard niet aan ons voorbij laten schieten. Een echte beleving neerzetten doe je vaak fysiek, maar wij daagde onszelf uit om het digitaal voor elkaar te krijgen. En daar ontstond de Facet Future uit: een virtuele tour door een duurzame toekomst. Vernieuwende kennis, inspirerende projecten en innoverende producten, je vindt het er allemaal!

Met het hele team zijn we de afgelopen maanden bezig geweest, onder strikte coronaregels, om deze beleving te creëren. Wij nodigde onze klanten afgelopen donderdag 22 april uit om samen met ons de toekomst in te duiken. Ieder van hen ontving onze op maat gemaakte beleefbox: een box vol producten om de zintuigen extra te prikkelen. En natuurlijk allemaal hartstikke lokaal: van een heerlijk kaasje van onze buren de Genneper Hoeve in Eindhoven tot aan insectenbonbons van chocolatier Rudolf Vermeulen uit Waalre. Zij kregen de kans om als allereerste de VR-Experience te beleven en dit leverde mooie en positieve reacties op. Na de experience hebben wij met z’n allen onder het genot van een Eindhovens Van Moll biertje nog even digitaal kunnen borrelen.

Een extra bedankje aan alle organisaties die ons toelieten om op hun prachtige locatie te komen filmen: Boederij de Genneper Hoeve, Windpark Neer, Heempark Frater Simon Deltour, restaurant Liek en designstudio Piet Hein Eek.

Duik met ons mee de toekomst in en bekijk onze VR-Experience onderstaand! Voor een optimale beleving raden wij aan om gebruik te maken van een VR-bril.