Bij Facet zetten we kennisdeling centraal. Onder het motto ’alleen ga je sneller, samen kom je verder‘ streven wij ernaar zoveel mogelijk mensen te inspireren om aan de slag te gaan met de duurzame opgaven.

Daarom bedachten wij deze zomer iets nieuws: gastbloggers! De afgelopen twee maanden hebben in het teken gestaan van de mooiste succesverhalen, de meest inspirerende initiatieven en vooral ook een hele hoop kennisdeling. Wij gaven het podium aan een groep ontzettend diverse en inspirerende gastbloggers: van visonairs tot verbinders tot actieve ondernemers. Van een praktisch artikel over circulair inkopen bij de gemeente tot een inspirerend artikel over het in de corebusiness dragen van de SDG doelen; er is van alles aan bod gekomen.

We willen graag al deze gastbloggers bedanken voor hun inspiratie, passie, kennis en kunde die zij met ons gedeeld hebben:

Rob van Bussel van VB+, Sybren Bosch van Copper 8, Maarten van Ham van VB Groep, 1412 Marketing en Ham+Burg, Yvette Marijnissen van Met Yvette, Arjen Obbema van gemeente Son en Breugel en gemeente Weert, Timmy de Vos van E-Waste Race, Barbara Marcus van de MRE, Mireille Tiekstra van PartnersRO en Jean-Paul Close van de Stad van Morgen.

Facet is ontzettend blij met jullie input. De komende tijd nemen we dan wel afscheid van de gastbloggers, maar wees gerust, want er staat al een nieuwe activiteit op de planning ?