Wegens de aangescherpte maatregelen kon onze geliefde herfstborrel dit jaar helaas niet fysiek (op gepaste afstand) doorgaan. De afgelopen jaren hebben we al het tindercafé en de pubquizkroeg mogen meemaken en ook dit jaar wilden wij een leuke activiteit op onze herfstborrel. Facet koos daarom voor een digitale variant: Quaranteambuilding! Een uitdagende en veelzijdige game voor het hele team, zonder daarbij het huis te hoeven verlaten. Onze vier teams gingen de strijd met elkaar aan en voerden verschillende opdrachten uit, van een heldenactie tot het voordragen van een zelfgemaakte rap en van slimme raadsels oplossen tot een videobingo. Alles kwam aan bod.

Aan creativiteit en humor ontbrak het zeker niet; onze fanatieke teams participeerden met matchende outfits of achtergronden en zorgden stuk voor stuk voor hilarische beelden bij de uitvoering van de opdrachten.

Al met al is er dus heel wat gelachen en gestreden. Zo hebben we weer een geweldige afsluiting gehad van een kwartaal hard werken. En dit ging uiteraard gepaard met een heerlijk seizoensbiertje.