Een strijd tegen zwerfafval

Facet introduceert de Aanhanger-van-Schoon! Een aanhanger die (gemeentelijke) organisaties kunnen aanschaffen voor de strijd tegen zwerfafval. Een concept dat past binnen de zwerfafvalsubsidie van Nedvang voor gemeenten.

Boordevol handige spullen om zwerfafval te rapen biedt de Aanhanger-van-Schoon een hulpmiddel voor zowel gemeenten, als (semi-)overheidsorganen, woningbouwverenigingen of andere organisaties. Tevens is het te leen voor inwoners die hun buurt willen opruimen samen met de buren, vrienden, collega’s, school of de sportclub.

De Aanhanger-van-Schoon wordt op maat gemaakt. Afgestemd op behoefte en wensen van de organisatie. Dit betreft onder andere de afmetingen van de aanhanger, inventaris, huisstijl en promotie. De Aanhanger-van-Schoon kan aangeschaft worden met de zwerfafvalvergoeding van Nedvang. Dat wil zeggen dat de volledige ontwikkeling en aanschaf voor gemeenten past binnen de subsidie ten behoeve van de aanpak van zwerfafval. Ook kunnen de resterende subsidiegelden 2013-2017 hiervoor worden ingezet.

Neem een kijkje op de website van gemeente Waalre voor de Aanhanger-van-Schoon die zij in bedrijf hebben gesteld.

Ook interesse? Neem dan contact op met Aico Visschers of Floor Ambachtsheer.