De toekomst vorm je samen.

Facet werkt aan een duurzamere en eerlijke wereld, ook voor de volgende generaties. Hoe we dit realiseren? We helpen overheden en bedrijven met projecten die hieraan bijdragen. Dat is naast noodzakelijk ook vaak complex. Duurzame vooruitgang realiseer je namelijk nooit alleen. Die vorm je altijd samen. Als rasechte verbinders werken wij integraal en opgavegericht met onze opdrachtgevers en andere spelers in het veld. Zo brengen wij gemeenten, andere overheden, het bedrijfsleven, kennisinstellingen, belangenverenigingen, maatschappelijke organisaties en inwoners bij elkaar. Juist zo zorgen we ervoor dat expertises samenkomen en belangen worden verbonden. Zodat alle partijen dezelfde kant op bewegen. Echte impact ontstaat immers alleen als je het gemeenschappelijke doel belangrijker maakt dan het persoonlijke. Want een duurzame wereld is een verbonden wereld.

Denk je dat je bij ons team past? Neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om jouw verhaal te horen.

Team Facet

Vacatures

Bekijk hieronder snel voor welke functies wij nieuwe collega’s zoeken. Op dit moment zoeken we voor een aantal functies doorlopend nieuwe mensen. Staat jouw droombaan er bij? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@facetadvies.nl.

Vacature: Expert Energietransitie

Ben jij een inhoudelijke expert op het gebied van de energietransitie én wil je graag impact maken met je werk? Dan is deze rol bij Facet jou misschien wel op het lijf geschreven. Je past je kennis en kunde toe op verschillende projecten en draagt bij aan het oplossen van complexe problemen waar techniek, maatschappij en economie samen komen.

Lees hier de volledige vacature: Inhoudelijke expert Energietransitie.

Vacature: Traineeship beleidsmedewerker

Ons Talent Development Programma is een eenjarig opleidingsprogramma op maat, waarin persoonlijke ontwikkeling, proces en inhoud de centrale pijlers zijn. Dit traineeship biedt je de kans om je CV op te bouwen of aan te vullen met een opleiding én een mooie werkervaring. We begeleiden jou, als aanstormend talent, terwijl jij on the job aan de slag gaat bij een gemeente of andere (overheids)instelling.

Lees de volledige vacatures voor onze traineeships op verschillende beleidsterreinen:

Interesse? Stuur je motivatie voor de traineeships naar talentdevelopment@facetadvies.nl.

Vacature: Junior Adviseur Duurzaamheid

Ben je net afgestudeerd en wil jij je carrière graag starten op een werkplek waar jij maatschappelijke impact kan maken? Dan ben je bij Facet op de juiste plek!

Lees de volledige vacature voor Junior adviseur duurzaamheid.

Vacature: Procesbegeleider Maatschappelijke Opgaven

Word jij enthousiast van maatschappelijke uitdagingen én wil je graag impact maken met je werk? Dan is de functie Procesbegeleider Maatschappelijke Opgaven je op het lijf geschreven. Als procesbegeleider heb jij de regie over de meest uiteenlopende maatschappelijke projecten. Je brengt de verschillende belangen en perspectieven bij elkaar om samen met je collega’s concrete stappen te zetten naar een toekomstbestendige wereld.

Lees de volledige vacature voor Procesbegeleider Maatschappelijke Opgaven.

Vacature: (Junior) Adviseur ruimtelijke ordening en energietransitie

Net afgestudeerd en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Word je enthousiast ruimtelijke energievraagstukken, zoals de toetsing van grootschalige opwerk door middel van zonne-energie/windenergie en uitbreiding van het elektriciteitsnetwerk? Kom dan langs bij Facet!

Je hebt een achtergrond in planologie (HBO of universiteit), bent breed geïnteresseerd en zet je kennis flexibel in op onderwerpen als de energietransitie. Je hebt een vooruitkijkende blik en houdt je graag bezig met uitdagingen op het gebied van ruimtelijke ordening en energie.

Lees de volledige vacature voor (junior) Adviseur ruimtelijke ordening en energietransitie.

Vacature: Medior Adviseur Materialentransitie & Circulaire economie

Jij bent kundig op het gebied van de materialentransitie & circulaire economie, en wilt je kennis graag delen met anderen. Je krijgt energie van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en wil impact maken met je werk! Als adviseur materialentransitie & circulaire economie pak je zelfstandig duurzaamheidsprojecten aan en weet je de juiste mensen hierbij te betrekken. Je brengt inhoudelijke kennis met je mee en hebt ervaring met projectmanagement. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en doet dit graag op een plek waar je gewaardeerd wordt!

Lees de volledige vacature voor Medior adviseur materialentransitie & circulaire economie.

Vacature: Procesbegeleider Duurzaamheid en Energietransitie

Je krijgt energie van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en wilt graag impact maken met je werk! Als procesbegeleider pak je zelfstandig duurzaamheidsprojecten aan en weet je de juiste mensen hierbij te betrekken. Je vindt het leuk om verschillende belangen en perspectieven bij elkaar te brengen. Zo weet je trajecten tot een goed einde te brengen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten!

Lees de volledige vacature voor Procesbegeleider Duurzaamheid & Energietransitie.