Zet jij samen met ons iets in de wereld dat groter is dan onszelf?

Wil jij samen met ons werken aan een betere en duurzamere wereld voor de generaties na ons? Vind je het een uitdaging om profit en non-profit organisaties te helpen met de grote duurzaamheidsuitdagingen waar ze voor staan? Dan ben je bij Facet aan het juiste adres! De top van de berg behaal je natuurlijk nooit alleen. Wij geloven in het met plezier samenwerken in een omgeving waarbij ieders kwaliteiten tot zijn recht komen. Wij dragen samen de verantwoordelijkheid voor onze klanten en voor elkaar. Denk je dat je bij ons team past? Neem dan contact met ons op. We kijken er naar uit om jouw verhaal te horen.

Team Facet

Vacatures

Bekijk hieronder snel voor welke functies wij nieuwe collega’s zoeken. Op dit moment zoeken we voor een aantal functies doorlopend nieuwe mensen. Staat jouw droombaan er bij? Stuur dan een e-mail naar solliciteren@facetadvies.nl.

Vacature: Adviseur Duurzaamheid

Je krijgt energie van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en wilt graag impact maken met je werk! Als adviseur duurzaamheid pak je zelfstandig duurzaamheidsprojecten aan en weet je de juiste mensen hierbij te betrekken. Je vindt het leuk om verschillende belangen en perspectieven bij elkaar te brengen. Zo weet je trajecten tot een goed einde te brengen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten!

Lees de volledige vacature voor Adviseur duurzaamheid.

Vacature: Junior Adviseur Duurzaamheid

Ben je net afgestudeerd en wil jij je carrière graag starten op een werkplek waar jij maatschappelijke impact kan maken? Dan ben je bij Facet op de juiste plek!

Lees de volledige vacature voor Junior adviseur duurzaamheid.

Vacature Medior Adviseur Materialentransitie & Circulaire economie

Jij bent kundig op het gebied van de materialentransitie & circulaire economie, en wilt je kennis graag delen met anderen. Je krijgt energie van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en wil impact maken met je werk! Als adviseur materialentransitie & circulaire economie pak je zelfstandig duurzaamheidsprojecten aan en weet je de juiste mensen hierbij te betrekken. Je brengt inhoudelijke kennis met je mee en hebt ervaring met projectmanagement. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en doet dit graag op een plek waar je gewaardeerd wordt!

Lees de volledige vacature voor Medior adviseur materialentransitie & circulaire economie.