Wie al eens bij Facet op het kantoor is geweest kan ze bijna niet over het hoofd zien: aan de muur, boven de lunchtafel hangen de zes kernwaarden die centraal staan binnen onze onderneming. Ze vormen de basis voor de manier waarop wij werken: verantwoordelijk, transparant, betrouwbaar, eerlijk naar jezelf, eerlijk naar de ander en natuurlijk plezier. Deze laatste kernwaarde betekent niet alleen dat wij inhoudelijk streven naar plezier in ons werk, maar ook dat we met elkaar plezier hebben.

We doen als kantoor veel samen. In de afgelopen twee jaar was dit veelal in de vorm van digitale borrels en pubquizes, dus wij waren ontzettend blij om weer een fysiek uitje met het gehele team te kunnen organiseren. Op donderdag 12 en vrijdag 13 mei was het eindelijk zover! Deze twee dagen stonden in het teken van gezelligheid, activiteiten, borrelen en dus ook veel plezier. Ons tweedaagse ‘bedrijfsevent’ bij de Heische Hoeve trapte we af met een uitgebreide rondleiding en proeverij bij de whiskeystokerij van BUS Whiskey. In de avond maakte we samen overheerlijke pizza’s en daarna was het uiteraard ook tijd voor een feestje, waar we tot in de late uren gedanst en gelachen hebben met elkaar. Na een frisse start met ontbijt gingen we in groepjes uit elkaar om te strijden voor de overwinning tijdens een GPS-tocht. Eenmaal terug werden de winnaars (Bart, Bram, Lenny, Anne en Saskia) bekroond met een leuke prijs en konden we nog even met z’n allen genieten van een uitgebreide lunch voor we weer terug naar huis reden. Een uitje zoals dit zorgt voor extra verbondenheid met elkaar en geeft nieuwe medewerkers de kans om collega’s op een andere, ietwat informelere manier te leren kennen. En wat hebben we genoten!

Ben jij op zoek naar een baan met veel afwisseling, een fijn en divers team en waarbij je het gevoel hebt dat jouw acties daadwerkelijk een positief verschil maken voor de wereld waarin wij leven? We gaan graag met je in gesprek! Mail ons op solliciteren@facetadvies.nl