Een duurzame toekomst creëren we samen. Daarom staat kennis delen bij Facet centraal. Binnen ons team, maar zeker ook daarbuiten. Mede door het nauwe contact dat we onderhouden met onze partners breiden wij constant onze eigen kennis uit. Dit kwam (pré-corona) nadrukkelijk naar voren in onze Facet Friday sessies, met een open podium voor ons netwerk. Elke vrijdag inspireerde een gastspreker het Facet team met een gastcollege over zijn/haar passie of specialisme. Van omgevingsvisie tot duurzame gedragsverandering en van interactief onderwijs tot natuurontwikkeling; we hebben heel veel voorbij zien komen. De afgelopen tijd missen we dit platform en de inspiratie die het ons biedt enorm. Vandaar dat we ons Facet podium na de vakantieperiode in een alternatieve vorm gieten.

Niet alleen willen we graag kennis over alle aspecten van duurzaamheid blijven verspreiden, ook zijn we van mening dat ons netwerk een groter (digitaal) platform verdient. Inspirerende partners en contacten krijgen daarom een momentje in de Facet spotlight als gastbloggers. Elke vrijdag zal een gastblogger zijn/haar verhaal delen over de bijdrage die hij/zij levert aan een duurzamere wereld. Deze verhalen beslaan duurzaamheid in de breedste zin van het woord: niet alleen klimaatverandering en energietransitie, maar ook armoede en eerlijk werk.

Samen met onze partners houden wij zo een kennisplatform in stand om jou zo goed mogelijk te blijven voorzien van de meest interessante kennis in de duurzame wereld. Vanaf 7 augustus verschijnt iedere vrijdag een nieuwe blog online. Houd daarom onze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om geen enkel stukje duurzaam nieuws te missen!